fredag 6 december 2013

Soon it will be christmas day.

Jag är glad som ett litet barn över att den ena av mina två nya, fina burkar från GreenGate äntligen fick komma till användning igår. Jag köpte dem från Syster Lycklig i september/oktober (minns inte riktigt) och har verkligen väntat på att få julbaka så att de skulle få stå till tjänst, hehe. Den andra är mindre och passar bättre till godis, förslagsvis knäcken jag ju funtar på att göra. Den har också den söta Bambi:n på locket! ;)

 Väder: SNÖ. :):):)

Jag har haft en mysig fredag so far. Fika med en efterlängtad vän, snö utanför fönstret och inhandlande av en julklapp (en stor en). Ikväll blir det fredagsmys (förstås) och troligtvis ganska tidigt i säng för imorgon ska vi upp tidigt och hjälpa min mamma att flytta. Så för den skull kan snön få lugna sig lite till imorgon, och sedan återvända imorgon kväll, typ. Tackar!

Inga kommentarer: