tisdag 2 december 2014

Fröken Majlunds känsla för renar

Jag har sagt det förut. Jag kommer att säga det igen. Och jag säger det nu.
Jag har en svag punkt för renar när det kommer till julpynt.
Jag vet inte riktigt varifrån det kommer, men allt pynt som har med renar - eller nej, låt oss säga hjortdjur i största allmänhet - att göra ger mig stora och akuta habegär. När jag adventpyntade i helgen anade jag vidden av mitt beroende mitt begär min kärlek: Jag fann mig själv - och finner mig fortfarande, eftersom många av dem ju ställts fram - totalt omgiven av dem. Jag plockade upp ren efter ren. Glittriga, lurviga, verklighetstrogna och överdrivna. Som figuriner och på kulor. Jag har liksom inte insett själv hur många renar det har blivit de senaste åren.
Med det sagt: Kolla mina senaste tillskott!
Mugg från Ica Maxi (tack för tipset, fina My!♥), fat med hjort i snöfall från H&M Home och sweatshirt från H&M Herr (99 pix! Köp en var till hela familjen!)
För alltså... Ni trodde väl inte att jag menade att jag hade för många? Neeeejje! Renar på vintern är som bikinis och solglasögon på sommaren: Du kan aldrig ha för många!

Inga kommentarer: