torsdag 25 december 2014

I'll be home for christmas (Baby, it's cold outside!)

Strålande sol, ett (mycket) lätt snötäcke och minusgrader utanför och massor av te, kaffe och julklappsläsning inomhus. För att inte tala om en underbart fluffig soffa (förra årets bästa julklapp! :D).

Tillhör ni dem som går ut på lokal ikväll, eller är ni som jag (och min lillasyster) som hellre drar ut på julmyset så långt det går istället och stannar hemma (eller var ni nu spenderar julen)?
Om ni gör det senare så kan ni ju alltid gosa in er framför "The Holiday"  (21.00, tv3), "Prince of Persia" (20.00, kanal 5), "Sällskapsresan" (21.30, tv4) eller "Döda poeters sällskap" (22.00, kanal 11). Japp, min julklapp till er är att ni inte behöver kolla tv-tablån för att planera er hemmakväll!  YOU'RE WELCOME!

Okej, nu ska jag gå upp på vinden och hämta ner mina vinterkängor (till slut så!). Ta det verkligen jättelugnt idag och ansträng er inte ett endaste dugg!♥

Inga kommentarer: