torsdag 17 oktober 2013

Lådor som ska bli paket.

Det är nu, i september-oktober som jag på allvar börjar tänka på det här med paketinslagning. Alla små lådor som kan tänkas komma innanför vår dörr innehållandes diverse webbshopping eller annat hamnar i skrubben i väntan på julen. Jag vet inte riktigt varför, men jag gillar verkligen känslan av att lägga in julklappar i en extra liten låda, haha. Inte enbart på grund av att det är lättare att slå in dem snyggt då, utan även det faktum att det är mycket svårare att gissa vad som gömmer sig däri.

Sparar ni också på lådor till jul? Eller gillar ni att ge bort mjuka paket?

2 kommentarer:

Sofia sa...

I min familj har vi alltid sparat kartonger för att slå in julklappar i. Ofta har samma kartong återanvänds år efter år vilket gör att vi aldrig kunnat gissa vad det är i paketet även efter pappret åkt av.
Min pojkvän blev väldigt förvånad i början när han fick presenter av min familj pga av detta och tycker vi är lite knäppa. ;)
Jag kan till viss del hålla med, vissa av kartongerna har hängt med i över tio år så vid det här laget vet vi att det inte är ett Kosta boda-glas (perfekta kartonger för mindre saker) vi fått utan något helt annat. =D
Jag fortsätter iaf att spara kartonger, är ju så mycket roligare att slå in hårda paket än mjuka sladdriga saker!

Jessica sa...

Sofia: Hahaha, det är ju helt fantastiskt! Ni är ju sjukt miljömedvetna om inte annat!