måndag 28 oktober 2013

Julstämning på burk:

Kusmi Christmas Tea, Tea, Kusmi

Inredningsbutiken som jag brukar köpa mitt Kusmi-te i har 20% på allt just nu, så jag passade på att plocka på mig en stor burk av mitt bästabästa jul-te. Det får vänta några veckor med att öppnas, men jag längtar redan till den stunden, haha. ☺
Det här är verkligen ett speciellt och lite annorlunda jul-te som skiljer sig lite från de andra i kategorin. Ofta är teer som ska smaka jul lite för mycket kryddade, som om man liksom vill bomba smaklökarna med så många juliga intryck att de närapå ska explodera... Det kan jag ha lite svårt för. Det brukar dessutom leda till att många smakar i stort sett likadant.

Framförallt så tycker jag om Kusmi Christmas som frukost-te: det har en fyllig, nästan lite sträv smak som passar bra då. Gärna till julvört med en god ost... eller de goda saffransfrallorna som jag bakade förra året.

Här har jag skrivit lite mer om varma drycker jag tänkte testa i år! Jag har några andra te-tips som jag tänkte posta framöver, dessutom. Håll utkik!

3 kommentarer:

Kanela sa...

Tack för te-tips! Har just upptäckt din blog genom en annan julbloggare. (tomtens dotter) Såååå fina bilder du lägger ut, har lagt in dig bland mina favoriter. Ha en bra dag! /Lena i Bankeryd

Amandas jul sa...

Åh, jag som älskar te! Härliga te-tips!

Jessica sa...

Kanela: Åh, vad roligt att höra! Tack, jag blir jätteglad☺

Amanda: Hoppas du hittar något du gillar! Jul + te = the best of both world för mg, haha ;)