måndag 9 december 2013

Twinkle twinkle! (Eller: Jag är kär i mina nya underlägg från Hemtex.)

hemtex, h&m home, indiska, dukning, underlägg, snökristaller
Jag trillade in på Hemtex en sväng igår och kom hem med underläggen ni ser på bilden. Eller ja, DET ni ser på bilden gånger fyra, då (4 för 79 kr). Jag har snöat in lite extra på snöflingor i år (pun intended), tror jag. Jag är helt kär i ljuslyktan som underläggen matchar (mönstret heter "Twinkle", för övrigt) och har köpt världens finaste snöflingor att hänga i granen... Vilka jag är sugen att köpa ett par av i guld också. 

Idag får jag dock njuta av snöflingorna vi har på marken från fönstret, för jag vaknade upp med supersvullen och öm hals och dunkande huvud idag. ALLTSÅ. Så irriterande! Det här skulle varit min näst sista jobbdag före min julsemester. Om jag mår lika dåligt imorgon och inte kan jobba då heller så kommer det liksom kännas lite som att jag blir snuvad på lite av den där sköna "Nuuuu är det semester!"-känslan när man kliver ut genom dörren på jobbet. Oh well, hellre sjuk nu än nästa vecka!
Hoppas ni har fått en aningens bättre start på veckan, utan halsont och sånt tjafs!♥

2 kommentarer:

Amandas jul sa...

Krya påre!! :)

Jessica sa...

Tack! :) Jag jobbar på det! ;)