tisdag 29 oktober 2013

Tid för julmagasin.

Jag ÄLSKAR när julmagasinen börjar poppa upp i tidningshyllorna. Jag brukar samla på mig mina favoriter och samla dem i en hög för att sedan börja plöja dem när jag har en stund över till att bara mysa och bläddra i dem, en i taget. Det är liksom quality time på hög nivå och jag vill verkligen kunna slappna av helt och inte behöva stressa tillbaka till jobb eller plugg då.
 Nu börjar högen vara ganska komplett, men jag saknar fortfarande Underbara julhem som ska komma den 31:a samt Amelia Jul. Jag hittar inget datum för när den ska komma när jag googlar... Har någon av er hört något? Eller kanske rentav sett den i affären? Jag har för mig att den brukar vara en av de första som jag plockar med mig hem!

Förresten så blev jag lite full i skratt när jag såg det här inlägget hos Jul i Laloland. Jag hade inte tänkt på att omslagen varit så snarlika de senaste åren, haha. update 11.05: Nu såg jag även detta. Hahahaha! Det ser ju ut att vara taget från samma fotosession. Hur trist är inte det? //
Jag hade för mig att jag hade förrförra årets upplaga liggande någonstans, så nu var jag ju tvungen att gräva fram den för att se:
Här är alltså 2011, 2012 och 2013 års Allt i hemmet julspecial. Ganska snarlika, ja. Men å andra sidan så är det kanske svårt att undvika, kolla bara på Drömhem och trädgård: de har alltid en maniskt leende kvinna som matchar inredningen som går i en och samma färg till max på omslaget. På varje nummer. Och inget fel i det! Det är väl deras grej, liksom. Jag tycker det här årets omslag är det finaste av de tre ovan i alla fall. :)

Ledsen över att bilderna är sämst i det här inlägget - oskarpa och halvkul. Jag borde plugga egentligen och inte sitta och julblogga, så jag hade inte riktigt tid att kontrollera att fokus var exakt som jag ville, utan det var mer "knäpp - snabbredigera - lägg upp". Sorry!

3 kommentarer:

Jul i Laloland sa...

Härligt att jag fick dig att le =)
Men visst är det lite mysko med omslagen...en byrå som lyckats sälja in "mängdrabatt" kanske ;)

Jul i Laloland sa...

Du, jag köpte Amelia i dag och den andra fanns på Ica här på Öland också, så håll utkik nu!

Jessica sa...

Åhh! Då ska jag utforska saken idag! :D Tack!