lördag 3 oktober 2015

Pust. (Bloggen har bytt kläder)

Hej kompisar!
Okej, nya temat är uppe (för vanliga, större skärmar). Det är så lätt att stirra sig blind på grejer när man sitter med dem för länge, som ni nog vet. Jag vill hålla det enkelt men ändå lite mysigt och kul ju. Men framförallt så vill jag ju att det ska vara en trevlig upplevelse för er att besöka bloggen. Så snälla, söta ni: Kom med synpunkter om det är något som är halvbra (eller dåligt). Är det för rörigt med en massa olika typsnitt? Är det något som ser konstigt ut? Ja, ni hajar.
(Mycket är sig likt, men ändå inte alls, så att säga. Bakom spakarna ser det väldigt annorlunda ut. :) )

Responsiviteten bråkar med mig på min Samsung-telefon, så därför behåller jag Bloggers egna mobiltema aktiverat ett tag till, för läsbarhetens skull.
P.S:
Jag såg pepparkakor (i julförpackning) på Willys igår. Och enligt en kollega så finns det julmust på Hemköp på Centralen i Stockholm. Hurraaa!
D.S