onsdag 16 oktober 2013

Let it snow - A holiday collection

Jag började jobba klockan 05 imorse, så när jag kom hem för en timma sedan var jag hyfsat trött. Något som gjorde benen liiite mindre tunga på vägen hem var dock att jag visste att jag hade en leverans från cdon som låg och väntade på byrån: JEWEL´s NYA JULSKIVA! *hallelujakör* 
Jag älskar verkligen hennes tidigare julalbum (utöver hennes album överlag, dårå) "Joy", så när jag fick höra att hon skulle släppa denna i år så blev jag förstås som en unge på Toys'R'us. Typ.
Jag försöker verkligen att hålla lite på julmusiken under hösten, för att inte ha spelat sönder alla mina favoriter lagom till jul (om det nu är möjligt?). Jag brukar ge mig själv fria tyglar i november, då tycker jag att jag har väntat tillräckligt. Men sedan ska det erkännas att jag ytterst sällan inte har lyssnat på någon julmusik alls vid den här tiden... så även i år, hehe.
Jag ska gå igenom några av mina favorit-julalbum i ett eget inlägg framöver!

Anyways. Jag var ju tvungen att lyssna lite på den här skivan nu på en gång, så jag gjorde i ordning en chailatte (som ju smakar jul) att smutta på under tiden. :) Min sambo, som jobbar hemifrån idag, tyckte att det var lite deprimerande med stillsam julmusik redan. Han har ju noll känsla för detta att finna stämningen, haha! Oh well.

Inga kommentarer: