fredag 25 oktober 2013

Walking down a winter memory lane

Jag sitter och tittar igenom bilder från jularna som varit under de år jag bloggat (sedan 2006, fast inte just här då förstås). Man kan väl säga att kvalitén på bilderna har bättrats på år för år, men julmyset lyser igenom oavsett om det är lite blurrigt ofokuserat eller skarpt inzoomat - tycker åtminstone jag! Det är väl upp till er att avgöra om det funkar för er. ;)

Julen 2007
Vår finaste Bertil (som lämnade oss förra året) vaktade julklapparna under granen i min storasysters familjs hus ute på Lisö.
schnauzer, christmas tree

Julen 2008
Min låtsasmamma (alltså min pappas fru och min lillasysters mamma - kärt barn har många namn!) hade en kick-off-resa med jobbet till Alperna innan jul och kom hem med underbara, handmålade glaskulor.
hand painted ornament, christmas

Julen 2009
Den första julen som jag och min prins bodde ihop! Vi hade flyttat till en hyreslägenhet i augusti det året och jag var verkligen så himla taggad på att ha en jul med EXTRA ALLT pyntmässigt. Jag älskar fortfarande att pynta massor, men jag har blivit lite petigare med detaljerna de senaste åren. Jag tar alltid semester över jul (mitt arbete har inga röda dagar, dock så är julafton den enda dagen då alla är lediga) med start veckan före jul så att jag har gott om tid att mysa, pyssla och baka. Det här året var det förstås extra mysigt, när man inte bodde hemma längre. Jag bryggde massor av julte och hade lååånga frukostar framför Disneychannels jultablå, haha☺

Julen 2010
Det här var Puff's första jul! :D Lizzie, min "gamla" katt hade fått sällskap i form av denna stiliga herre under sommaren det här året.

Julen 2011
Både den här julen och förra årets (2012) är några av de absolut bästa jularna hittills i mitt liv. Det här var den första julen i vår (dröm)lägenhet som vi köpte och flyttade in i i november det här året. Det måste ju ändå vara det bästa: Att flytta till ett ställe du älskar lagom till att det är dags att plocka fram julgrejerna!? Ohhhh yes. Amen to that.

Julen 2012
Förra årets jul... åh. Jag ville aldrig att den skulle ta slut! Vilket jag i och för sig aldrig vill när det är jul, men förra året var bara så rekordmysig på så många sätt. TROTS att jag var bokstavligen totaldäckad i en riktig monsterförkylning i nästan två veckor fram till jul. Jag minns inte om det var den 22:a eller 23:e som jag äntligen fick vakna upp utvilad efter att ha fått sova en hel natt utan hosta! Haha, i grevens tid liksom. 
Här är i alla fall Lizzie, halvsovandes i fönstret ovanför det varma elementet på julaftons morgon. Med snön i bakgrunden! Åh. Perfekta jul, kom gärna i år igen!♥
cat in window, christmas tree, christmas

Kan inte ni andra julbloggare också visa lite bilder från era jular? Jag tycker det är så himla mysigt att se hur folk firar. :)

Inga kommentarer: