torsdag 24 oktober 2013

Emma Bridgewater for Starbucks: Christmas mug

När min storasyster var i London i januari så bad jag henne hålla utkik efter en julmugg från Starbucks till mig (jag älskar deras muggar!). Hon kom hem med denna: ett designsamarbete med "mugg-gurun" Emma Bridgewater. FINASTE VINTERMUGGEN liksom! Jag provdrack en kopp te i den innan jag ställde undan den i väntan på den rätta säsongen. Även om det fortfarande var vinter och kallt så kändes det inte rätt, liksom. Det var lite som att jag ville ha något att se fram emot - jag vet att ni andra julnördar förstår hur jag menar. Idag fick den komma fram, lite före mina andra julmuggar. Min chailatte smakade extra bra just idag. ;)

2 kommentarer:

Amandas jul sa...

Sjukt fin!!! :)

Jessica sa...

Visst är den? Den har ju ALLT! Granar, renar och gnistrande stjärnor! :D