onsdag 20 november 2013

Step into christmas


bilder via weheartit

Jag sitter med i styrelsen till vår bostadsrättsförening och i måndags hade vi möte. Firman som har hand om våra "parkområden" hade frågat om vi var intresserade av några extra utsmyckningar till husen, i detta fall så föreslog de dekorationer över och runtom portarna. Jag var förstås eld och lågor över detta - men blev nedröstad av de andra av olika - förvisso godtagbara, BUT STILL!!!! - skäl. Wääähhh!
Till nästa år skulle vi kika på det mer ingående - och jag kan säga att för mig så är det värt att sitta kvar i styrelsen i ett år till enbart för att kämpa för det, haha! Men i år så får jag hålla tillgodo med våra fina julgranar.

När vi skaffar hus (vilket inte är någon brådska för min del, jag älskar vår lägenhet, men NÄR) så ska vi ha granris och ljusslingor runt dörren. Just sayin'. Det är som att få en stor JULKRAM innan man ens ringt på dörrklockan ju! :D

Inga kommentarer: