måndag 25 november 2013

It's beginning to look a lot like christmas - på riktigt.

Idag köpte jag årets första julklappar (!!) och därmed så är hysterin igång för min del. Hysteri i positiv bemärkelse, om det nu finns en sådan. Jag gillar att leta julklappar, att klura ut saker att ge min familj och att titta runt i affärer och på nätet och fundera på vad som skulle passa vem. Däremot är det vääääldigt lätt att låta något till lilla miiiig också slinka ner i varukorgen, riktig eller virtuell... Ehum.
"En till maaamma, en... två till mig!"

Just den här klappen köpte jag i en affär som alltid har så fina presentpapper (haha), så jag bad dem slå in den. Annars är det ju hälften av nöjet att slå in paketen själv! ♥

Den här fina lådan köpte jag för att förvara mina julgransfigurer i glas i, så slipper jag ha dem i x antal olika smålådor. Amen to that!


Vaaaad kan denna Hemtex-påse innehålla, tro? Hehe;) Ni får se inom kort!

Men alltså... Ibland måste man ju verkligen älska "lågpris/fyndbutiker"! Den här fina, fina kakburken och de söta servetterna hittade jag på Priskrossaren. Burken gick på 59 kr och servetterna 10 kr styck. FYND.

Jag hämtade ut ett (efterlängtat) paket från H&M som innehöll idel guldkorn, bland annat dessa två "ugly xmas-sweaters" (fast de inte alls är fula, förstås) och leggings:en som jag har på mig. Jag vill ha dessa plagg på mig varenda dag i december! Vore det... konstigt?

Inga kommentarer: