tisdag 26 november 2013

Ljus(bricka) i vårt hus!

Jag har satt upp julgardiner idag. Ljusstakar och stjärnor får vänta till imorgon, men för att jag inte skulle sakna dem alltför mycket ikväll (jag brukar alltid ta fram dem samtidigt som gardinerna kommer upp, men eftersom jag är lite tidig p g a dumma arbetstider under de kommande dagarna fram till helgen så blir det lite uppdelat i år) så plockade jag fram ljusarmén - den med levande ljus! - åtminstone.
Jag köpte två olika ljusbrickor på Rusta, dels den med olika färger och så den som heter "Prisma" (tror jag det var). Det är en modifierad variant av den senare som ni ser på bilden. Jag har bytt ut de tre mindre lyktorna som hörde till mot en gammal och en ny favorit. Den på fot med snöflingan är även den från Rusta, 2011 köpte jag den (första julen som vi bodde här i vår fina lägenhet) och den andra är ju lyktan från Hemtex som flyttade hem hit igår. Så himla myyyyysigt!
Som ni kanske ser så är det tomtar på duken också...

Nej, nu ska jag gå och lägga mig - i den med jullakan nybäddade sängen! Det kan nog vara en av de bästa känslorna: Att vara riktigt trött och krypa ner i krispiga, rena lakan. I detta fall med små tomtekossor på. :D
God natt, finingar!♥

Inga kommentarer: