torsdag 12 december 2013

Decemberutmaningen, dag 12: Vad har du för juligt i din väska?

Jag skrockade lite sådär uppgivet när jag såg dagens punkt på utmaningslistan. Tänkte att det inte fanns något särskilt juligt i min väska alls. Det närmaste man kunde komma något i den stilen är väl den extra feta handcremen som flyttar in där på vintern... Men den heter å andra sidan "Summer hill" och det känns ju inte superjuligt liksom.
Men vid en närmare titt (läs: ett mer djupgående rotande i röran) så hittade jag faktiskt denna inbjudan till årets julfest med jobbet - den som jag visst missade att osa på... Ehehehe. Nu kunde jag inte gå på den, för den ägde rum i lördags och då flyttade ju mamma, så att åka till Visby över ett dygn var inte riktigt det optimala. Men det gör inget - jag hade ju åtminstone kvar min juliga inbjudan att visa upp idag! ;)

Inga kommentarer: