torsdag 19 december 2013

Decemberutmaningen, dag 19: En julklapp jag ångrat att jag köpt/önskar att jag aldrig fått

Enkelt! Det enda jag kan komma på är nämligen en väldigt fin plastfigur, ni vet de där lite dyrare som man köper per styck på leksaksaffären? Jag köpte två sådana till min äldsta systerdotter förra året, varav den ena - ett jättegulligt litet enhörningsföl - inte ens blev sedd av systerdottern eftersom hon hade så mycket paket att öppna. Vi såg aldrig skymten av det fölet sedan - det blev uppeldat med allt julpapper.
Så... Jag önskar att jag hade lagt de pengarna på något mer uppskattat! Typ två vaniljlattes till mig. ;)

Har ingen bild, så ni får hålla tillgodo med en skymt av en julklapp jag slog in ikväll. ☺ (bloggar från mobilen)
Ledsen för tystnaden här idag, det blev fullt upp! Jag mår dessutom fortfarande inte helt bra efter min jäkla förkylning, så allt går liksom lite långsammare än det borde. Oh well! Vi fick till en riktigt produktiv dag ändå, så jag är nöjd!

Inga kommentarer: