onsdag 18 december 2013

Leona Lewis sätter stämningen!

Alltså! Jag hade helt missat att Leona Lewis släppte ett julalbum nu i december! "Christmas, With Love" lyder titeln. Jag blev besviken på Kelly Clarksson´s "Wrapped in Red" (ja, på tal om härliga popbrudar som slagit igenom i tv-talangtävlingar och släpper julplattor 2013 alltså), det var waaaay too jazzigt för min smak, men Leona levererar ett lite mer klassiskt julsound - men med en egen twist. Det är lite sådär 50-tals-boop-oop-a-doop:igt liksom. Jag gillar att hon har tagit med "I wish it could be christmas everyday", den förtjänar att vara tolkad av fler bra artister! :) 
Och framförallt så gillar jag verkligen den här nyskrivna julsingeln ("One more sleep"), den har allt som krävs för att bli en klassiker - åtminstone i vårt hushåll. 
HÄR kan ni lyssna på albumet på spotify.

Inga kommentarer: