söndag 24 augusti 2014

Rustas jul 2014

Ingen jul utan minst en ny glasfigur från Rusta! Ungefär så, i alla fall. Efter att ha tittat igenom Rustas julprodukter för i år så är de ovan mina favoriter, som troligtvis kommer att hitta hem till oss. Alltså... Katten som ligger och sover i en bh(??!) är egentligen lite för "ojulig" för mig, men det är en katt... så liksom... ja. Case closed.
Överlag gillar jag att de går tillbaka en aning till det lite "glammiga" temat som de haft i några år, men som jag saknade förra året, exempelvis med spetsar och pärlor. Jättefint!

Jag gillar att de upprepar förra årets tema med ljusbrickor! Jag köpte två varianter då och gillar den här varianten som är ny för i år.

Ugglefamiljen utökas med de två raringarna som ni ser på bilden. En student (eller lärare?) och en liten skidåkar/tomteuggla, minsann. Jag måste haaaaa!!!

1 kommentar: