söndag 19 oktober 2014

Idina Menzel's "Holiday Wishes"

Nu finns ett av julalbumen jag sett fram emot på Spotify! Jag håller på att lyssna igenom den AS WE SPEAK och so far så har hon inte svikit mina förväntningar. Bra urval av låtar också. Jag är ju en sucker för klassikerna... Och det vet jag att många av er andra också är. 
Det här känns för mig som ett pyssla-runt-hemma-album. Ni vet, vissa är perfekta för glöggmingel (A very She and Him Christmas) och vissa sätter pricken över i:et till adventfikat med familjen (Typ Absolute Christmas eller Christmas memories), en annan höjer paketverkstan till en annan nivå (Michael Bublé eller Colbie Caillat kanske?) oooch så vidare. Ni vet ju vad jag menar! Och den här känns helt enkelt som en sådan samling som får gå i bakgrunden medan man pysslar med smågrejer och pynt hemma. Perfff.
Här nedan kan ni se en corny trailer för albumet:

1 kommentar:

johanna sa...

Spännande, jag har inte sett den skivan alls. Får också ta och lyssna på den idag då :)