måndag 24 november 2014

En julhelg på Häringe slott

Okej, jag nämnde ju igår att jag kickar igång advent och december ordentligt.
Vad sägs om julbord och övernattning med din bästis på ett slott, exempelvis? För det är vad jag ska göra! Och vad är det som har gett mig den möjligheten? Den här bloggen! Och därför även ni som läser den. Oh youuuu!

(Paus för att låta detta sjunka in.)

På lördag styr vi alltså kosan mot Häringe slott för att goffa avnjuta deras julbord och sova över. Meeeehhhp!! Jag har varit på Häringe på Afternoon Tea sommar och höst samt firat valborg där och det har varit heeeelt magiskt varenda gång. Och varje gång - och jag skojar inte nu - har jag tänkt att julfirandet där måste vara som en bal på slottet.
Upp till bevis på lördag, med andra ord! Var beredda på en bildstorm utan dess like efteråt.


Info om Häringes julbord hittar ni HÄR.

 Alla bilder via Häringe Slott.

Inga kommentarer: