tisdag 25 november 2014

Indiskas te "Cosy Christmas"

På etiketten står det "Cozy christmas", jag vet. Men på deras hemsida står det "cosy". Oklart hur de vill ha det med stavningen. Nåväl. 

Förra året drack jag otaliga koppar av ett jul-te som hette "Tipp tapp" och det här är exakt samma te (av innehållsförteckningen att döma), fast med ett annat namn. Vilket är FANTASTISKT eftersom butiken jag köpte Tipp tapp-teet på förra året inte har tagit in det i år.
Det här är alltså, för att citera mitt inlägg från förra året, ett te som "har alla de där smakerna som man önskar i ett te som ska smaka jul, med en liten extra touch av vanilj".

VÄL GODKÄNT på den!

3 kommentarer:

Martina - Jultiden.blogg.se sa...

Tack för tipset, ska kila ner till indiska och köpa mig lite. Älskar julte! :)

Jessica sa...

Gör det! Riktigt prisvärt :)

Hello cupcake sa...

Jag vill ha en sån där mugg!!