torsdag 27 november 2014

Christmas (Baby, please come home)



Nu är det bara några dagar till första advent och såvitt jag förstått så är det många av er som redan, eller är i full färd med att i stort sett gå all in med pynt - jag har till och med sett några julgranar i bloggosfären. Whoa!
Själv är jag lite halvdäckad i en förkylning. Min plan är dock att adventspyntet ska fram på lördag, på dagen innan jag ska till Häringe. Vi får se om jag hinner med allt då, eller om jag får fixa lite även på första advent. Tidigare år skulle detta grämt mig, men jag känner inte för att vända ut och in på mig själv för att få allt på plats "i tid" i år. Dessutom ska ju jag sova borta och min sambo på 30-årsfest på lördagskvällen, så det får bli lite som det blir helt enkelt.

Just grangrejen är för tidig för mig: Jag tillhör dem som klär den dagen före julafton. Det skulle verkligen kännas superkonstigt för mig att ha granen framme hela december. Fast jag har funderat tidigare att åtminstone klä den några dagar tidigare, typ den 21:a eller 22:a, men det har liksom inte blivit av. Det har liksom alltid varit den sista stora händelsen som deklarerar att julen är sååå nära. Men jag tycker det är härligt med alla er som klär och fixar med era granar redan nu! Alla har vi olika traditioner och det är ju en av de roligaste sakerna med att julblogga och läsa andra julbloggar, inget är rätt eller fel. Allt är bara JUL. Det är fint.
Alla bilder via weheartit.

Inga kommentarer: