söndag 30 november 2014

Det första ljuset

Äntligen är vi där. Jag kanske inte är i mitt vanliga lyckliga rus, men advent och december känns ändå som en underbar  distraktion från det som är allt annat än roligt och lätt i mitt liv just nu. Man kan helt enkelt inte vara på topp jämt, men julen känns som både den bästa och samtidigt värsta tiden för att uppleva stora förändringar. Jag har mycket annat att sysselsätta mig med, men det är även i de traditionsfyllda dagarna i december som jag kommer att påminnas om att inget är som vanligt.
Det är på gott och ont, helt enkelt. Men mest är det bra. Jag kommer alltid att längta till jul som en liten unge, alltid att uppskatta de små sakerna i tiden före jul. 

Jag har sett fram emot december!  Och jag sparkar igång den med den årliga julshoppingrundan med min storasyster. 

Och gårdagskvällen och morgonen idag på Häringe slott... Oh my. Jag ska tell you all about it så fort jag kan, jag lovar! 

Inga kommentarer: