torsdag 20 november 2014

Jul på Indiska

Först: Jag är ett Indiska-fan året runt. Jag tror inte att jag äger ett enda plagg därifrån dock, utan det är främst deras porslin som jag är en sucker för. Med det sagt: Mina MEST ÄLSKADE Indiska-muggar är mina julmuggar! Både de stora och glöggmuggarna som matchar dem. 
Även denna jul så har de givetvis en rad grejer som jag absolut inte har plats (varken i skåp eller studentbudget) för här hemma. Låt oss titta på det bästa! (För att strö salt i såren!)

Skål, "Samira": Jag har en sådan här skål, fast med annat (betydligt somrigare) mönster då. Den är den perfekta chips- eller salladskålen, för den är precis lagom stor och har ett bra djup. Till jul så är man ju en IDIOT om man inte tänker "GRÖT!" när man vilar blicken på den, dock. (Jag menar inte att dumförklara någon. Ni vet att jag gillar er allihop. Men visst ÄR det det man tänker?)
Okej. Jag har en kopp i den här modellen också. Den är uppe på vinden nu (eftersom: Hej, jag heter Jessica och är en manisk samlare av koppar och muggar), men den är jättegod att dricka ur. Och den här måste ju vara ännu bättre, eftersom den är vintrig och fin. *ivrig nickning*
En sådan här har jag... faktiskt inte! Mehehehe. Den är nästan lika fin som de jag har! Vilket är ett mycket bra betyg, I gotta say. Och superjulig. Många plus på det.

Te, "Cosy christmas":
Ja, för vi måste ju ha något att dricka ur muggarna. Och jag ska förstås tipsa - som jag alltid gör - om Kusmi Christmas (för det är bäst, bäst, bäst när det kommer till julte), men jag vill testa det här med!

Jag brukar vara skeptisk inför just sådana här "heliga" adventsgrejer som just ljusstaken, "den ska vara klassisk och rööööööd!", typ. "Med plats för mossa!"
Ja, ni hajar. Men något med den här får mig att vilja leva lite på gränsen! Några rosetter av mönstrade band på så skulle vi nog vara hemma, faktiskt. Rackarns söt.
Alla bilder via indiska.com

2 kommentarer:

Lisa sa...

Åh! En likasinnad!!
Hej jag heter Lisa och är Muggoman! FINNS det nåt bättre i shoppingväg än att få köpa en ny snygg mugg?? NIX!

Ha en bra dag.....fast det är måndag. ;-)

Jessica sa...

Hahaha nej precis! Man kan aldrig ha för många fina muggar!