lördag 22 november 2014

En lite pysslig lördag

Heeeej kompisar!
Idag vaknade jag och hade bara en sån där mysig känsla i magen. Efter att ha varit så trött, så trött i nästan en månad och i synnerhet den senaste veckan så var det som om jag plötsligt hade laddats om och var redo att ta tag i lite saker här hemma idag. Lussedegen är på jäsning (ska ta tag i den så fort jag har postat detta inlägg) och när bullarna är färdiga så tänkte jag hämta ner ljusslingan till balkongen från vinden. Sedan ska jag testa jul-teet från Indiska till en lussebulle (eller två...?) ikväll! Återkommer med betyg på det, alltså.

Men överlag så känner jag att lusten att fixa här hemma verkligen vaknade till liv igen idag. Pynta inför advent. Baka. Det har varit tungt ett tag, men tanken på det gör att det känns lite bättre. Som sagt: Det är svårt att vara riktigt ledsen när det är den bästa tiden på året. 
Var rädda om er och hoppas att lördagen behandlar er väl. :)♥


Bilder via weheartit.

2 kommentarer:

Denise - Min Glittriga Jul sa...

Här får du en liten styrkekram! :)

Jessica sa...

Tack så mycket :) <3