tisdag 16 december 2014

Ingen jul utan Yankee Candle

Minns ni att jag bloggade om de här raringarna för några veckor sedan? Eller ja, åtminstone om "Icicles", som jag då läst mig till skulle vara en stark ersättare av min favoritdoft "White christmas". Det blev som så att jag klickade hem både den och "Christmas garland" (shopping4net hade väldigt bra priser) och båda är ljuuuvliga *salig suck*, men jag skulle faktiskt säga att den senare påminner mig ännu mer om "White christmas" än vad "Icicles" gör. Lite mer gran och barr helt enkelt.

Jag gillar verkligen känslan av att komma hem på eftermiddagen och mötas av den där ombonade doften från ljusen som man eldade kvällen innan. Av min erfarenhet så är det YC som verkligen bäst ger den effekten, andra doftljus "bleknar" och avtar ganska snabbt efter att man släckt dem. Den som påstår att det inte är skillnad på doftljus och doftljus har helt enkelt inte testat YC.
Okej. Ska sluta predika nu.
Sammanfattningsvis såhär i efterhand så skulle jag ha gjort mitt inköp tvärtom: Large jar av "Christmas garland" och medium av "Icicle", som är mer vintrig än direkt julig.

Inga kommentarer: