lördag 3 januari 2015

Nu packar vi ihop julen - och året - 2014.

Några ögonblicksbilder från förra årets sista dagar. Strawberry daiquiris på nyårsafton, rimfrost i mellandagarna och en möjligtvis rekordstor konsumtion av värmeljus (under hela advent- och julsäsongen, alltså).
Hej kompisar!
Jag hoppas att ni har en smärtfri start på det nya året. ;) Jag har spenderat eftermiddagen med att plocka bort en del av julen. Ni vet, det där lite bitterljuva. Ljusstakarna i fönstren får vara kvar en vecka till... Och jag längtar redan till nästa gång allt ska fram igen.
Den här julen var väldigt ledsam för mig, men den var ändå mysig på många sätt. Julen handlar ju om mycket mer än bara ens egen upplevelse. Att vara med mina vänner och min familj runt och under jul har varit guld värt. Nästa jul vill jag vara glad igen och blogga bättre, haha. :)

Nu avrundar jag den här bloggen för den här julsäsongen - vi ses igen i september-oktober! Jag längtar! Om ni undrar vad jag har för mig under resten av året så hittar ni mig HÄR. Tack för den här julen!
Tack för den här gången, älskade julmuggar! Och hejdå fina glasfigurer som inte fick äran att hänga i granen i år eftersom det inte blev någon gran. Vi ses i december, jag lovar.

Inga kommentarer: