fredag 17 juli 2015

Kontraster (som vi älskar) / Katy Perry är H&M's julmodell

Tog på mig en jultröja för att få lite extra vibe.
Tog på mig en jättedum min också. Fånet.
Sedan blev jag jättevarm.
Heeeej!
Oh vad jag har börjat längta hit på allvar nu, kompisar. Jag har en känsla av att jag kommer att vara SÅ GALET INSPIRERAD på bloggandet den här julen... Jag hoppas verkligen att den känslan håller i sig. Förra året var det lite trögt och tungt eftersom jag var mitt uppe i ett uppbrott. Ett tips till er som funderar på om er långvariga partner verkligen är den rätta: Gör slut NU, så har ni separationen och kanske den jobbigaste tiden överstökat när vi kommer till december!
Nej. Skämt åsido. Jag är verkligen supertaggad på den här julen. JA, redan nu. Jag har redan börjat bearbeta min familj på att jag vill ha firandet hos mig den här gången. Ja, jag har lite mindre plats än de vi annars brukar vara hos (min pappa och låtsasmamma eller hos min storasyster), men det finns absolut plats så att det räcker. Alltså... Betydligt större familjer än vår firar jul i små lägenheter utan öppen planlösning varje år, liksom.
Oh well.
Kändes extra påtagligt med kontrasten till att julblogga när jag var tvungen att gå ifrån datorn en snabbis för att ta ut en jordgubbspaj från ugnen. MEN. Med tanke på hur fort den första halvan av det här året har gått så är vi snart framme i höstmys och julskyltning! Wääähhjjjj!Jag såg något på instagram igår som gav mig en efterlängtad signal på att det var dags för årets första inlägg här, nämligen detta:
Jag menar... JAAAAA! Hur bra? Hoppas det ingår någon kul liten jultrudelutt med Katy också. ♥ 2 kommentarer:

Jul hos Linda sa...

Snygg jultröja du har! Jag börjar också längta... :D

Annie sa...

Vad kul att du är igång:) Jag börjar också längta; den här dystra sommaren får en definitivt att drömma om julen... Hahaha - skrattade gott åt dig i tröjan!