tisdag 6 oktober 2015

Det som inte får hända har hänt.Mhmm. Jag har varit med om en mindre tragedi det senaste dygnet. Det slutgiltiga beskedet kom imorse, över telefon.
Min TiVo-box har kraschat och måste ersättas med en ny.

[insert FÖRSTUMMAD och förskräckt tystnad]

Jag vet.

Och till saken hör ju att jag har SÅ MYCKET julfilmer och program som jag sparat på den. Likt en liten julprogramhamstrare. Och även om jag inte tittade på dem under 10 månader av året så gillade jag vetskapen av att HA dem där, ni vet? Som en mysig kudde att gosa in mig i om och när jag kände för det. Ögonblicklig tillfredställelse till ett plötsligt julmysbegär. Och så vidare. Ni förstår, visst?
Åh. Tragedin.

3 kommentarer:

Annie sa...

Men usch vad hemskt! Det är ju som om man skulle förlora sin samling av julfilmer, eller all julmusik...ve och fasa!!!
Den enda fördelen är väl att du kommer att ha utrymme att spela in precis ALLT juligt som kommer den här säsongen...:))

Jessica sa...

Eller hur?! Åh, det grämer mig verkligen... Men du har rätt! Som min kille uttryckte det: Jag får starta på ny julkula ;)

Mer jul - Lillie sa...

Attans va jobbigt! Jag vet hur det känns för jag har själv ett helt gäng julfilmer som bara väntar på mig på min hårddisk. Jag skulle bli helt förstörd om dom försvann. Det är bara att börja om på nytt :/