fredag 30 oktober 2015

Kalenderljus - check!

Förra året blev det inget kalenderljus. Det blev bara inte av att jag handlade något när de började ploppa upp i mataffärerna, och sedan när jag väl kom på att jag inget hade så var de antingen slut eller så fanns det inga fina kvar. Nu plockade jag med mig ett för en tia på Willys i alla fall!
Saknade det faktiskt när jag inte hade det. Den där lilla ljussnutten är perfekt att elda när man äter frukost på vardagsmorgnarna.

Mitt första kalenderljus såg ut SÅHÄR och jag och mamma köpte det julen 1999. Jag minns det så väl, för det finns liksom utrymme för att "nyårselda" det också, och det nyåret var ju lite speciellt eftersom det var millenieskifte. Alltså... Det var ju liksom inget speciellt SÅ med ljuset egentligen, jag bara minns det så tydligt: Mitt första kalenderljus hade jag julen innan millenieskiftet.
Jag har haft ett sånt ljus ett par gånger till, senast var bara några år sedan. Jag tycker verkligen att det är den finaste sorten och skulle gärna ha ett i år med. Får se om jag får tag i ett. :) Skulle det bli så så får det här söta vänta till nästa år helt enkelt!

1 kommentar:

Ann1 sa...

Hej, jag har skapat en julgrupp på FB! Alltså inte en sådan med hyacinter, utan en grupp att diskutera julen i, få tips, dela med sig tips, ställa frågor osv. Mest för att jag är så sugen på att prata om jul mest hela tiden;) Det vore kul om du och dina läsare ville vara med! Gruppen heter "Julstämning & Bjällerklang" och är nystartat. Tipsa gärna andra. Juliga hälsningar, Annette.