söndag 1 november 2015

Jul Extra allt på Ica

Igår botaniserade jag och systerdöttrarna på Ica Maxis julavdelning. Den var STOR. Det fanns verkligen massor att kolla på. Här ovan är bara ett litet axplock av vad vi gillade lite extra.

- Servetterna i form av en tomtedräkt är ju underbara! De var lite dyrare också, men vore kul till julaftonsdukningen. Sedan gillade jag verkligen de vita med röd rosett, de påminner om servetter jag köpt från h&m home för ett par jular sedan. De rödprickiga med julkransen var också en favorit som åtminstone jag och Lilly, 8 år fastnade för.
- Jag blev jätteglad att de hade förra årets finaste julpapper även i år!
- Katter och hundar med juloutfits... Jag menar... Say no more! ;)
- De hade många olika kul varianter på belysning. Jag gillar verkligen ljusslingorna med "vanliga" glödlampor. Framförallt den i olika färger kändes väldigt Piff & Puff i granen-mysig.
- ... och de glittriga renarna var så fina att de svarta råkade följa med hem. :)♥


1 kommentar:

Hello cupcake sa...

Det fanns mycket fint julpapper på Rusta=)