torsdag 26 november 2015

Ett rum i taget

Istället för att spendera hela lördagen med att stressa över att hela lägenheten ska pyntas (= dålig julstress) så bestämde jag mig för att ta det lite i taget under veckan, och faktiskt uppskatta det under tiden (= bra julstress). Så! Igår blev sovrummet fixat för advent. Eller åtminstone fönstret, jullakanen har jag kvar.
Okej, jag kanske inte kommer hinna fixa så mycket mer innan helgen, men det är ett rum mindre på lördag! 

Igår var jag äntligen på NK och köpte te, bland annat JULTE. *hallelujah-kör*
Åhhhh vad det gör mig lyckopirrig i magen alltså!! Finner inga bra ord. Hur beskriver man doft, smak, känsla utan att det blir slibbigt? Nä, det går inte. Men jag tror ju att ni vet hur jag menar.SOVRUMSMYS. Så himla gosigt att krypa ner under täcket igår.

 Julkoppar framme - check!

Plockade med lite småprylar utöver ljusstaken och det som skulle till sovrummet från vinden. Ja, så mycket jag fick med mig liksom.
Haha, vad säger ni om min Starbucks-mugg med hyacinth? Jag tycker att de är så fina och de symboliserar liksom MYS för mig... Så jag gillar att ha en "inplanterad" i mitt pynt liksom.

Hur gullig är inte renmuggen (från Starbucks)? Hihiii.

Hyacinther. Ja. ♥ Längtar tills de slår ut.


1 kommentar:

Anette - En fin jul sa...

Så härligt att vara igång med pyntandet, själv kör jag järnet imorgon :)