lördag 28 november 2015

Midvinterbrygg

Snubblade över det här kaffet när jag var på Willys idag. De hade specialpris på just Gevalia (2 för 40 kr) och eftersom jag inte brukar ha Gevalia annars men inte är den som är den när det gäller studentanpassade erbjudanden (och är det något som går åt när man är student så är det fasen kaffe!) så slog jag till på 2 av den här. Jag tycker att det låter gott!
"Fruktiga toner och spännande nyanser av citrus, kryddnejlika och rostade nötter", ja, varför inte liksom? Vad tror ni?
Dessutom är förpackningen jättefin! Haha, alltid ett plus!

Två saker jag saknar i matbutikerna hittills i år:
 - Krisprolls pepparkaksskorpor. Hallå??!! Var är de? Bästa tilltugget till kvällsteet ju. :(
 - Julvörtbitar. Minns inte vad de kallades exakt, men förra året fanns det alltså vörtbröd i "kuse-format", ni vet som frukt/frökusar? Och det var så himla gooott!!! Men jag har inte sett till dem i år. Mitt hjärta blöder.

Nu ska jag plocka undan kaffekoppen och ge mig upp på vinden efter pynt! :D

Inga kommentarer: