tisdag 22 december 2015

Tre bilder från min 22:a december

Frukost. Sovmorgon. Guuuuud vad jag njuter av sovmorgnar nu efter praktiken! Helgerna var aldrig tillräckliga för att jag skulle hinna sova ikapp, kändes det som. Men nuså! Den här julledigheten ska ägnas åt sovmorgnar, sena kvällar (ibland - men att lägga sig tidigt och ha sovmorgon är ju också härligt), lite träning (för att jag inte ska dö av rastlöshet) och mys, mys, mys! Hurra!
Men okej, nu kom jag bort från ämnet lite. HUR FINT är det inte att äta frukost vid granen?! Åhhh.
Och när Nyhetsmorgon slutade så började "Fred Claus", perfekt frukostunderhållning när man laddar för att städa!

Paus i städningen. Jag hittade ett fint band som jag var tvungen att se hur det klädde Puff. Supertjusig blev han! Men han verkade inte lika upprymd över hur fin han var i den som jag.

Kväll. Jag funderade på att åka till Lidingö och krama min kille lite, men jag har lite för mycket att göra imorgon för att det skulle vara helt optimalt. :( Som tur är så är det ju SÅ MYSIGT här hemma nu med granen och allt, så det är en tröst faktiskt. Hihi.

Inga kommentarer: