fredag 11 november 2016

Det nygamla och välbekanta

Två "pyntminnen":

Den stora rosa glaskulan har jag fått av min storasyster och hennes familj. Min äldsta systerdotter hjälpte till att välja ut den och två andra som jag fick vid samma tillfälle. Tycker verkligen om att den är så EXTRA ALLT: Glitter, strass-stenar... och ännu mer glitter. 😄✨
Julgrisen 🐷💕
Jag har fått den av mamma, hon och hennes exman fick den i sin tur av ett av mina bonussyskon. Med andra ord så har den hängt med ett tag och det gör den lite extra speciell för mig.

Hej kompisar!
Hoppas att fredagen behandlar er väl? Jag vaknade med lite extra julpirr i magen idag, faktiskt. Tänk att snön kan göra så mycket... Jag brukar bestämt hävda att det inte måste vara snö för att det ska bli jul (well, obvi... men ni fattar vad jag menar), men jag glömmer uppenbarligen hur mycket lättare det är att "hitta dit" när världen utanför är vit.
Dessutom doftar det av YC's "Sparkling snow" här hemma. Åhåhåå, myset! (Mycket mys just nu - SOM SIG BÖR!)

Jag ser verkligen fram emot att få adventfixa snart. Ja. Precis.
Ha en fin dag, alles!

Inga kommentarer: