onsdag 21 december 2016

Den där dagen när julstressen gör sig påmind

Puff är halvroad av sin julrosett. MEN ack så stilig.
Oklart varför jag ser så allvarlig ut. Äsch.
Hej kompisar, 
den här dagen... hmm. Hur ska jag börja? Låt oss sammanfatta det med att inget blev som jag hade tänkt mig att det skulle bli. Ni vet när det börjar med en liten detalj som ger svallvågor på resten av dagen? Ja, så var min morgon. Och förmiddag. Och dag.

Jag gick i butiker i stan men hittade noll och ingenting. Eller jo, en julklapp fick jag faktiskt med mig innan jag gav upp. Men jag hade behövt hitta ungefär... fem till. Pust.

Nu ska jag stansa vaniljkakor, så att det känns som att jag har fått NÅGOT gjort överhuvudtaget idag. Och lyssna på min senast komponerade julplaylist *pekar nedåt*.

Inga kommentarer: