onsdag 12 december 2018

Kom! Kolla! Här är mina nya jultröjor!


Jag har tre nytillskott till min samling av jultröjor hittills i år. Nu ska jag visa dem för er!
Här är den ni redan fått skymta i förra inlägget. Min första skatt från Beyond Retro's jultröjshop! Temat är, som ni ser, NALLAR. Nallebjörnar i julstrumpor och nallebjörnar som håller i hjärtan på kragen. Både med denna och den ni ser här under så var det kragen som gjorde att jag verkligen fastnade för den. Utan den hade de varit en i mängden av gamla sweatshirts med jultryck, men det är den där lilla detaljen som gör den JÄTTESTORA skillnaden. 

Hallå. Kolla bara. DET HÄR ÄR MIN FAVORIT. A) Kragen. KRAGEN!! B) DET ÄR KATTER PÅ DEN. 

Och så slog det mig att jag inte visat er min fina, fina JULVÄST från Jultröjbutiken. Jag tog den i stl L eftersom jag gillar oversize - i synnerhet stickat. Det finns så mycket detaljer att titta på! Mina favoriter är nog de vita partierna med girlanger av julblommor. Och de fina lusekofta-knapparna!

Inga kommentarer: