söndag 13 oktober 2013

Rusta för julen 2013 (pun intended)

I don't know 'bout you guys, men få saker kan få det att tindra så i mina ögon som att kliva in på Rusta när de har plockat fram julpyntet. Okej, mycket kanske går under kategorin "billigt krafs", men minst lika mycket är annorlunda (ja, så annorlunda massproducerade prylar nu kan bli) och kul julpynt för oss som gillar att variera oss när det kommer till pyntandet. Framförallt de senaste åren, då Maria Montazami och mer retroinspirerade damer som Underbara Clara och Elsa Billgren blivit stora inspirationskällor när det kommer till att pyssla och fixa i våra svenska hem, så har de satsat lite mer på en lite mer glamorös och kitschig linje. OCH DET GILLAR VI! Eller... åtminstone jag? 

Det som följer nedan är mina favoriter från min första titt på vad de hade att erbjuda i år. Eftersom jag de senaste två åren har format något av en hook-up på djurfigurer så är isbjörnen och renen de två saker som står på min måste-lista i år... Hur söta är de inte?! Men jag skulle inte ha något emot att få med mig samtliga pryttlar med mig hem i mina påsar! ;)
rusta jul 2013, jul, xmas, christmas, decorations, home interior
xmas, rusta jul 2013, decorations, home

Ljusslinga 149 kr, julgransfigurer i glas 29,90 kr/st, isbjörn och ren 49 kr/st, blockljus led 49 kr, ljusbrickor 99 kr/set, 9-pack med blandade glaskulor 99 kr, 4-pack med klara kulor 49 kr, ljusmanschett 29,90.

Inga kommentarer: