måndag 18 november 2013

Be a deer. . .

Jag tog fram min "julkasse" ur linneskåpet för att kolla och fundera lite på vad jag har och vilka gardiner som ska sitta i vilket rum och så. Och då hittade jag den här söta (irländska!) kökshandduken som jag fick av mina svärisar någon gång runt förra julen. Jag minns inte riktigt när - ärligt talat hade jag glömt bort den, så det kändes som att få den på nytt nu när jag hittade den! :D
Den är ju nästan för fin för att användas... men den är i riktigt, gammalt linne - så den är grym att torka med!
Eller, jag menar förstås: To be a deer and wash up with.
be a deer and wash up

2 kommentarer:

Josefine. sa...

Måste säga att du har en otroligt fin blogg! Första gången jag är inne men kommer definitivt komma tillbaka! :)

Jessica sa...

Josefine: Men åhh, tack! Jag blir så himla glad av de orden, ska du veta. :) Och detsamma förresten!