fredag 15 november 2013

Hemtex julen 2013

Jag kikade in lite på Hemtex tidigare idag när jag var nere på stan en sväng. Och jäklar i min lilla låda vad de har satsat på julen i år! Inte bara textilier utan pynt, doftljus och annat kul. Här nedan har ni några prylar jag är sugen på att låta anslutas till vår jularmé här hemma.

Elsa Beskow-kulorna har jag faktiskt redan, jag fick dem av min storasyster och systerdöttrar när de var här och fikade förra helgen. Tyvärr så är mönstret på min Videung-kula upp-och-nervänt, så jag nämnde det för en av tjejerna i butiken och hon sa åt mig att bara komma in och byta. Hurra! :D Så det ska jag se till att göra så fort som möjligt, om inte idag så imorgon.
hemtex, jul 2013, pynt
Rådjuret och bocken har jag varit kär i någon månad nu. De är i porslin och är verkligen jättefina och skulle göra sig väldigt bra här hemma, kanske i sovrummet?

Ljuslyktan med snöstjärnor på finns både som stor och liten och jag är sugen på den större. Jag har en känsla av att det kommer att glimra fint om den när man har ljuset tänt. Och bilden gör den inte alls rättvisa, för övrigt.

En hel samling med små hjärtan i glas är något jag har svårt att motstå. Jag har en stor glaskupa som de skulle bli fina i, med ett blockljus. De finns även i silver.

2 kommentarer:

Axelina sa...

Vilken underbart fin blogg du har, här fastnade jag direkt!!

Jessica sa...

Åh, tack! Vad glad jag blir :) du gjorde min söndag lite extra fin!