torsdag 7 november 2013

Redo för december!

yankee candle, white christmas, sparkling snow, harney & sons, monbana, david rio chai, Lucy Dillon
Paketöppningsdags alltså! 
Från tefrossa så kom världens godaste chai (detta är den sockerfria varianten), chokladdryck med pepparkakssmak och Harney & Sons jul-te. Ni kan läsa lite mer om den här ordern HÄR.
Jag återkommer med mina åsikter om de två juldryckerna inom kort! ♥

Från cdon kom två pockets varav den ena är Lucy Dillon's mysiga "Och så levde de lyckliga" (alla hennes böcker är mysiga!). Den börjar på julafton och slutar på julafton ett år senare, så när jag läste den i somras så tänkte jag att det hade varit ännu mysigare att läsa den närmare jul. Och eftersom jag är en sådan som vill äga böcker jag älskar (hur kan man inte vilja det förresten?) så köpte jag en egen utgåva nu när den har kommit ut i pocket. Jag ska tillägna mysiga julböcker ett eget inlägg framöver, så jag skriver inte mer om den här boken nu!

Från Yankee Candle kom två av mina älsklingsljus! Vi hade båda här hemma förra året och det var verkligen som att kastas tillbaka i tiden när jag öppnade burkarna och kände dofterna. Ett hett tips! Just nu så säljer de ut lite julljus HÄR. Jag tror att det är andrahandssorteringen. Vår "Sparkling Snow"-tumbler köpte vi för halva priset där. Det har precis samma underbara doft som vanligt, men färgen på stearinet är lite åt det gula hållet - that´s it. Det syns inte supertydligt på den här bilden och det är inget som stör mig: De blir ju ändå missfärgade efter ett tag när man har eldat dem! Så om ni tycker att det svider lite i plånkan annars när ni spanar på YC-ljus så kan ju detta vara ett ypperligt tillfälle. :)

2 kommentarer:

Liza sa...

Men gud vilken härlig samling av jul! :D

Jessica sa...

I knooow! :D Bästa!