söndag 22 december 2013

Decemberutmaningen, dag 22: Julsak du inte kan vara utan

Jag var först nära att instämma i Jessicas uttalande om att det måste vara granen, men när jag tänker efter lite så... skulle det verkligen knipa så SKULLE jag nog klara mig utan gran med större delen av julglädjen i behåll. Dock så skulle jag sakna att få titta på allt mitt pynt till den! Det är lika fint varje år och en lika långdragen process varje gång när jag klär granen: Att få packa upp kula efter kula och minnas jularna de kommer ifrån. Hahahaha. Jag VET att det låter sååå klyschigt att man spyr. Men alltså... det är sanningen.

Mitt favoritpynt de senaste åren har varit min "julkuleställning" från Ikea som alltid står i hallen med varierande glasfigurer hängande i. På bilden är mina over-all-favoriter: Mina hjärtan från Greengate.♥

Inga kommentarer: