torsdag 26 december 2013

Decemberutmaningen, dag 26: I dag …

... har varit en väldigt lugn dag - i synnerhet eftersom sambon har varit lite "trött" efter gårdagskvällen, hehe. Jag hade tänkt dricka vin med mina vänner igår, men min förkylning som aldrig ger sig sinkade mig såpass att det var bäst att stanna hemma.
Jag brukar inte gå ut på juldagen nuförtiden, 2006 var senast jag offrade julmyset för fest. Sedan dess har jag och min lillasyster skapat en tradition för oss själva i form av filmkväll och MASSOR av chips den 25:e. Just att det är chips (och ostbågar, det viktigaste av allt) är VIKTIGT eftersom man är så urbota trött på allt det söta julgodiset vid det här laget. 
I år dök det dock upp en sak som gjorde att vi fick reschedule filmkvällen till idag istället. Vilket inte gör mig något, för nu kryper julkänslorna över mig igen! :D
Nåja, detta är alltså vad kvällen kommer att bära med sig. Under dagen så passade jag på att kila över till min mamma och fika lite med henne och mormor innan mormor åker hem till Nyköping igen imorgon. Då fick sambon en stund i lugn och ro för sig själv här hemma också. ;)
Jag tog med mig lussebullar och lite kakor och mamma hade bakat en gaaaalen äppeltosca-kaka. Mmmmmmm.
Mamma flyttade ju som jag nämnt den andra advent-helgen och det är roligt att se hur mysigt hon har fått det hos sig nu. Jag är så glad för hennes skull!♥
christmas, home, cosy
Hos mamma.

Inga kommentarer: