torsdag 29 oktober 2015

En doftnörds julönskan

Jag jobbar hemifrån för att hålla ett vakande öga på Lizzie (se förra inlägget), så passar på att tvätta lite när jag ändå är hemma.
När jag startade maskinen så slog det mig att jag skulle vilja ha sköljmedel med juldoft. Alltså, hur kan det inte finnas (åtminstone inte i Sverige)?! Och gärna något mer kreativt än den gamla trötta äpple/kaneldoften som förvisso har sin charm, men som verkligen är standardgrejen när det ska tas fram julvarianter av... ja, allt. Jag tänker typ vinterfräscht, som Yankee candles "Sparkling snow" och dylika klassiker.
En snabb googling ledde bara till det här resultatet:
bild via google
Ok, klara pluspäng för den juliga designen, men det är ju också allt. Vaniljdoft är ju standard liksom, det finns året om. Jag vill ha LIMITED EDITIONS!! :D

Kom igen nu Lenor, Comfort, Softlan & co! Inled produktutvecklingen till nästa jul!

Inga kommentarer: