måndag 19 oktober 2015

Några favoriter från Lagerhaus' julnyheter


Lagerhaus har verkligen börjat sticka ut från mängden med sitt pynt, tycker jag. De har ofta ett kul nytänk och/eller är snabba på bollen när det kommer till trender. På senare år har jag mer och mer börjat charmas av det rent grafiska och "clean:a" i pyntväg, inte för att ersätta det mer traditionella pyntet som jag har utan snarare för att förnya och ge det en kul twist. Man kan väl säga att det började när vi köpte min lägenhet för fyra år sedan och jag fick dille på lila pynt för att matcha de mörklila fondväggarna i vardagsrummet/köket (som jag är ganska trött på nu och skulle vilja måla Tiffanyblå istället) med... Men jag vill fortfarande ha lika mycket glitter som "rena" detaljer. Mao gillar jag skarpt mixen av kulor i "kul-boxarna" ovan.
Barrbrickan + burkarna + etiketterna är ju en drömmig vision också. Jag behöver nog trilla in på Lagerhaus framöver... Det bästa är ju att det är så billigt! Studentbudget-anpassat pynt = GILLAS.

Alla bilder via lagerhaus.se.

Inga kommentarer: