måndag 21 december 2015

Yule tide carol being sung by a choir


Hahah, det blev så risig bildkvalité på bilderna att jag skäms. Jag får försöka ta bättre bilder imorgon, i dagsljus. Iaf så gjorde jag något idag som jag ALDRIG gjort tidigare: Jag klädde granen och det är inte dan före dan. *FLÄMT*
Det har liksom varit en tradition jag inte velat rucka på, men i år så känns det helrätt att ta tag i det projektet några dagar tidigare - på så vis kan jag ha det där maximala myset lite längre ju. Dessutom har jag officiellt jullov nu: UNDERBART.

Tänkte bara visa tre detaljer från granen, uppifrån och ner i kollaget ovan.
1) Glaskula med en papperstrana i som min storasyster och svåger köpt i chinatown i SF. Jag fick den i början av året och hade hunnit glömma av den litegrann fram tills jag plockade fram, adventspyntet för några veckor sedan. Den är så fin! Men måste som sagt försöka få en bättre bild imorgon, så att ni verkligen kan NJUTA av åsynen! Hehe.
2) Det söta guldekipaget har jag fått att mamma nu i år. Den fick äran att hängas upp först av alla! ♥
3) De här sötnosarna är en av de "kulorna" som jag köpte förra året men som därför inte fick hängas upp, eftersom jag skippade granen då. Men nuså!!

I lådan med granpynt hittade jag blockljuset med en gran på. Det har min lillasyster gjort till mig (alltså målat med ljusfärg) för en jäkla massa år sedan och jag blev så himla glad och nästan rörd när jag hittade det. Så gulligt ju!! Nu är hon snart 23 år, men när jag tittar på det där ljuset så får jag en så underlig känsla, lite som att resa tillbaka i tiden. På ett sätt kommer hon ju alltid vara min lilla, lilla, gulliga lillasyster. Åhh! SUPERBLÖDIG blev jag visst nu, ja.
Ooooch så tog jag fram deet tunga artilleriet i doftljusväg: Christmas garland från YC. Mmmmmm. ♥♥

Nu är det verkligen jul här hemma!!

Inga kommentarer: