fredag 4 december 2015

Lite tankar i början av december.

- Jag har inte fixat en enda julklapp än. Förhoppningsvis kan jag bättra den statusen lite under helgen.

- Jag och mamma testade Blossa 15 häromdagen och vi var överens om att vi absolut tyckte att den levererade. Teet ger den liksom lite beska som jag tycker var en intressant kontrast till den vanligtvis söta glöggen.

- Såg ni Jul med Ernst igår? Det har verkligen blivit en helig tv-stund, alltså! Jag tycker att julgodis-avsnittet brukar vara roligast, men bara anblicken av Ernsts rara nuna med den där röda halsduken försätter mig verkligen i julmys-mode på ett kick. 
via weheartit
Men hörrni, vad skönt det är med fredag. Och snart andra advent! Min plan är att baka igen den här helgen, lussebullar (batch nr 2) och kanelhjärtan. Vi får se om jag pallar båda eller om småkakorna får vänta, haha. Utöver det vill jag bara mysa hela helgen. Jepp.

1 kommentar:

Anette - En fin jul sa...

Ligger också efter med julklappsinköpen i år men det brukar lösa sig. Visst är det underbart med helg, hoppas hinna med lite juligt. Ha en fin helg och andra advent!