tisdag 6 december 2016

Min jul är inte tillättalagd

Hejsan kompisar!
Jag tänkte bara visa lite pynt. Ja. Jo. Bara så, rätt upp och ner. För jag gillar mitt pynt och vill dela det med er.

Mitt favorit-doftljus och en för året ny favorit från Rusta. Lilla Baaambi! Den är ju så gullig. Har velat ha ett sådant här litet rådjur JÄTTELÄNGE!
OBS ignorera dammet på ljus-piedestalen OBS

Den här ställningen från Ikeas julkollektion för x antal år sedan har verkligen blivit en av de saker jag uppskattar mest att packa upp. Jag brukar variera lite från år till år vilka glasfigurer som hänger i den, men den lilla julgranen (från Rusta) och mina två Green Gate-hjärtan är konstanter.

Helloooo överexponering! Jag älskar mitt sovrum EXTRA mycket den här julen. Dels för att jag ju får sova med min drömprins där, men även för att det är precis sådär svalt men ändå kärleksfullt pyntat som jag vill ha det därinne.
OBS När jag tagit bilden var jag på väg att ta en ny, med lite mer städat nattduksbord. Men alltså... Så ser det ju inte UT hos mig. SÅHÄR ser min jul ut! OBS

Bambi!! BAAAMBI!

Det här hjärtat har jag fått av mina systerdöttrar = blir extra varm i hjärtat (i bröstet) av det.
On another note: Idag är det bara en vecka kvar till Lucia! Hurra!

2 kommentarer:

Jennie sa...

Ha,ha, ser rätt städat ut jämfört med här måste jag ändå säga :)
Jättemysigt gjort i sovrummet.

sandralinnea sa...

Alltså, den där sänggaveln är ju perfekt för julpiff! Och ja, hurra för ärliga bilder!