måndag 14 oktober 2013

Julstämning i en kopp.

Jag är en STOR nörd när det kommer till te och en av mina favoritsidor på nätet är tefrossa.se. Lena, som har butiken, brukar vara bra på att fylla den med kul och goda grejer till jul... och så även detta år! 
Varm choklad med pepparkakssmak låter väl inte helt fel? Ehhhh - NEJ! Eller varför inte en samling av olika jul-teér från The English Tea shop?

Jag planerar att testa Harney & Sons jul-te i år, men jag kommer garanterat att köpa en stor burk av mitt absoluta favorit-julte också: KUSMI CHRISTMAS.♥
(Förra året var jag orutinerad och köpte en liten som tog slut alldeles för fort, vilket förstås gjorde att jag köpte en till liten. Med andra ord, läxan är lärd - i år blir det en stor burk på en gång.)
christmas, tea, kusmi

Inga kommentarer: