måndag 11 november 2013

Ingen Piff, men en Puff i granen

Jag sitter och kollar igenom bilder från förra julen och kunde inte låta bli att fnissa lite åt dessa:Puff tuggar på granen. Det var ett jäkla meck stundtals med att hålla honom borta från den. Liksom... tygbarr känns inte som det mest hälsosamma i en liten (eller i hans fall: stor) kattmage - eller någon mage alls, för den delen.
Jag kommer ihåg Lizzies första jul (2005), då klättrade hon i granen. Gulp.

Får granen vara ifred för era katter? Eller är de också gran-marodörer?

6 kommentarer:

Amandas jul sa...

Haha myspys :) Våran katt var på granen EN gång förra året men efter skäll vågade hon sig inte dit igen, haha.

Unknown sa...

Vi hade en katt när jag var mindre, hon var helt tokig i granen.
Tog sats och klättrade upp i toppen, granen mådde inte så bra efter den julen.
Katten verkade väldigt nöjd med att vi hade ordnat en nöjespark åt henne hehe.

Anonym sa...

Oj oj, nu blir jag riktigt nervös, har en 15 veckors kattunge som förstås aldrig sett en julgran... De två katter vi haft/har sen tidigare har bara petat lite på nedersta kulorna. Sen drack faktiskt en av katterna av vattnet i julgransfoten!

/Marlene

Jessica sa...

Amanda: Hahah, vilken duktig tjej ni har i så fall! Våra katter behöver oftast minst 5 tillsägningar innan man med lite tur når fram till dem. ;)

Carro Julmysigt: HAHAH! Ja, det är ju liksom julafton även för uttråkade katter, så att säga. :D

Marlene: Det kommer säkert gå bra, tänk på att hänga de finaste glaskulorna högre upp bara = ett hett tips. Kattungar har ju fasen som sugproppar under tassarna alltså, de ska ju klättra överallt och får så himla bra grepp med sina små klor... Hihii.

Mikaela sa...

Atlas är inte så intresserad utav själva granen. Men när han var yngre så snodde han gärna en julgranskula (vi kör plast) eller en tomte. Men nu när han är en kattherre på snart 10 år så är det inte lika intressant, det prassliga julklappspappret är mkt mer intressant ;)

Jessica sa...

Mikaela: Haha, åh fina Atlas. ♥ Snörena är något som varken Puff eller Lizzie kan låta bli annars, vilket ju kan leda till olyckor med pappret om man inte vaktar ordentligt. Men papper som rivits av paket = OERHÖRT intressant även här!